© 2018 by House of Fairytale Holding AB

ALLA
FUNNYS VÄNNER

För att bygga ett unikt kulturhus krävs många förmågor och mycket engegemang. Här kan du läsa om alla de som står bakom satstningen. Vill du också vara med på resan? Längst ned hittar du kontaktuppgifter.

STIFTELSEN

Funnys Äventyr i Malmö ägs av den stiftelse som grundats av dramatikern och regissören Staffan Götestam samt nöjesentreprenören och teaterchefen Julius Malmström.

 

Stiftelsen finansieras via donationer och bidrag. Verksamheten drivs i ett helägt dotterbolag, Funnys Äventyr i Malmö AB. Allt ekonomiskt överskott återinvesteras för att fortsätta utveckla verksamheten. Stiftelsens huvudsakliga ändamål är att uppmuntra barns läsning och läsförståelse.

STIFTELSENS GRUNDARE

STAFFAN GÖTESTAM

STIFTELSENS GRUNDARE

JULIUS MALMSTRÖM

VÅRA SAGOLIKA SAMARBETSPARTNERS

Våra samarbetspartners har möjliggjort bygget av Funnys Äventyr. 

VD, ATRIUM LJUNGBERG

ANNICA ÅNÄS

"I Mobilia vill Atrium Ljungberg skapa en attraktiv, levande och pulserande stadsmiljö. För att lyckas med det är kulturutbudet avgörande. Med Funnys Äventyr kommer vi att kunna erbjuda en av de bästa kulturupplevelserna för barn i Sverige. Vi är också mycket glada över att Malmö stad och flera andra lokala aktörer stöttar Funnys Äventyr och visar på ett långsiktigt engagemang i Malmös nya kulturhus för barn."

KOMMUNEN

MALMÖ STAD

"Funnys Äventyr är en kul och spännande satsning på kultur för barn i Malmö och Öresundsregionen och på Malmö som evenemangsstad, men det är också en viktig satsning på språkutveckling och för att öka läskunnigheten bland barn och unga. Framför mig ser jag ett fantastiskt äventyr som barn från när och fjärran kan ta del av, men även en satsning på våra barns lärande och läsande genom möjligheten att få ta del av detta på skoltid, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunstyrelsens ordförande."

MÖT VÅRA SAGOLIKA GRUNDARE

Funnys Äventyr har ett nära samarbete med företag som stöttar kulturhuset. Bland annat deras engagemang har gjort projektet möjligt. 

System verification.jpg
Adma_logo_RGB.png

Lekrummet på

Malmö Arena Hotel

 

Utforska det nya fantasieggande lekrummet, inrett direkt från Funnys Äventyr på Malmö Arena Hotel! Här kan barnen rita, leka, läsa och pyssla. Få ett smakprov av Funnys Äventyr på Malmö Arena Hotel redan nu.

VILL DU SAMARBETA MED OSS?

Vill du vara med och stötta vårt projekt eller samarbeta på annat sätt är du varmt välkommen att kontakta pia@funnysaventyr.se eller fylla i kontaktformuläret nedan.